tisdag, september 16, 2008

Fredrik B vs Fredrik B från igår

I måndagens avsnitt av Fredrik B vs Fredrik B pratade vi om musiken i politiken, Obamas och McCains favoritmusik och deras svenska motsvarigheter. Lyssna här:

Fredrik B vs. Fredrik B, måndagen den 15 september 2008.

Mer musikprat i SR P4 Kalmars program Sodas programpunkt Fredrik B vs Fredrik B nästa måndag kl 17 till 17.30.

4 kommentarer:

kick ass sa...

allra mest gillade jag hur diplomatiskt ni kommenterade de artistval ni verkade tycka var något.. tveksamma.

Slöve sa...

På tal om politik och populärkultur. Jag vet ju att du är ett nästan lika stort West Wing-freak som jag.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=829263

För övrigt så sticker jag ut hakan och påstår att Skellefteå AIK kommer att ligga före Färjestad efter de första tio omgångarna.

Ha det gott
Slöve

Check Yourselfish sa...

Syrran:
vi hade absolut inte tänkt recensera någons musiksmak, det hade inte känts bra. Se bara på Marky Larsson i Aftonbladet, när han gör bort sig själv mer än Raj-Raj i tisdagens tidning (här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3324929.ab).

Stefan:
Tack för en bra länk, den ville jag gärna läsa. Konstigt dock att DN skriver om det där nu, The Guardian skrev om det den 21 februari (här: http://www.guardian.co.uk/world/2008/feb/21/barackobama.uselections2008?gusrc=rss&feed=networkfront) och många andra tidningar hade storyn i somras.

Skellefteå kommer att sakna Lee Goren nåt alldeles fruktansvärt i vinter, men Särken är bra på att få in en skön outsiderkänsla i laget och det finns riktigt intressanta juniorer i truppen. Kanske kan de överaska, men jag är skeptisk. Om SAIK ligger före Färjestad i november, så får du bjuda på en ny pilsner på Nalen, deal?

Slöve sa...

DEAL!!!

Rundblad kommer att vara den junior som kommer att utmärka sig mest av alla i elitserien i år. Även Tim Erixon kommer att visa framfötterna. Ska bli en riktigt kul serie i år.

shareknapp

Bookmark and Share