måndag, november 12, 2007

Har inte tid att vara kompledig

En huligan sköts till döds av misstag av italiensk polis igår. Att misstaget var att endast en enda huligan strök med framgår inte av medias rapportering.

Hade en lååååååång diskussion om det här igår och vet inte om jag orkar återberätta min impopulära ståndpunkt här i detalj, men jag tycker verkligen att polisen bör använda en rent terrorliknande taktik mot huliganer i fortsättningen. En upploppande kategori-C-supporter behöver lära sig vem som står för ordningen i samhället och han får gärna lära sig den vetskapen den extremt hårda vägen. Inte mig emot.

CY CY CY

Att få se Thomas Rundqvist dynga iväg ett stenhårt pass över två zoner rakt på Håkan Loobs klubblad fiskandes vid blålinjen var värt hela resan till Värmland i helgen.

19 sek Håkan Loob från Hockeykväll 2006 hos YouTube.

Men artistgalan med Starboys, Sven-Ingvars, Värmlandsoperan och Håkan Loobs raukvitsar var också riktigt kul och välregisserad. Grattis Färjestad!

CY CY CY

Den alternativa fotbollsgalan på TV4 med en tjatande Henke Rydström var årets hittills roligaste teveprogram. (Går finemang att se i efterhand på www.fotbollskanalen.se.)

CY CY CY

Det var länge sen man läste nåt om Tito Beltran. Åtminstone med hans namn utskrivet.

CY CY CY

Nu verkar vi äntligen ha fått upp farten på pannan på Vedbergskroken. Synd att man inte har tid att stanna hemma som brukligt på måndagsmorgnar.


_

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share