lördag, oktober 20, 2007

Ta bort ammoniaken från Emil Kåberg, den behövs inte

Tror att jag och L80 för en gångs skull kom överens om hur snygga tapeter ser ut i går, nu kan äntligen renoveringsarbetena på Vedbergskroken sätta igång.

Jag är så innerligt trött på min egen långrandighet så här kommer några snabba lördagsfunderingar...

CY CY CY

När i helvete började gangstern Tjock-Steffe kallas för "Ferrari-svensken"? Expressens intervju ("Jag fick ett helvete", Expressen 19 oktober 2007) med den hänsynslöse brottslingen från Uppsala slår alla tidigare rekord i att vara mesig i utbyte mot att få ensamrätt. Skämmes tamejfan Otto Sjöberg!

CY CY CY

Jag längtar efter nedsläpp klockan 15.00 idag mer än någon annan sporthändelse i år. Då ska Lance Ward få reda på hur det går när man åker förbi Emil Kåberg på båsbänken och gör kycklingtecken (kom ihåg 20 januari 2007).

En artikel i dagens NWT ("Idag möts de som fiender", NWT 20 oktober) pratar om att det är Per Ledin som gör mötet speciellt och Emil själv nämner Andreas Jämtin i artikeln, men det är Ward som klappar pälsen på Kåbergs rygg åt helt fel håll. De andra två skiter han hjärtligt i. Äntligen lite explosivt bränsle på Emils falnande låga!

CY CY CY

Tandläkarpriser är så oberäkneliga att jag inte vet om 900 kr för en lagad framtand är billigt eller dyrt längre. Det enda jag vet är att det är konstigt att tänderna inte är en del av kroppen.

CY CY CY

Stackars L80 tvangs säga ajö till sin älskade plommonfärgade skrothög i går. I utbyte köpte vi en en helt ny riktigt fin kristallvit (wassup med Hyundais knasiga färgnamn?) Hyundai I-30.

Synd om henne?

CY CY CY

Om man läser så mycket popkulturmedia som jag gör så är upplösningen på morgondagens Sopranosvisning på SVT tyvärr inte något stort mysterium. Ändå är det kanske det mest omistliga teveprogrammet som ångtelevisionen orkat med att få fram de senaste åren. Vilken pepp!

CY CY CY

Gjorde det stora misstaget att ägna tid åt en nysläppt Brand Nubianskiva ("Time's Running Out") som iofs verkar vara inspelad för relativt länge sedan. Det är obegripligt dåliga ripoffs och oinspirerad rap galore. Varning.

CY CY CY

Nya numret av Hiphop Connection (#217) är inte nödvändigt bättre läsning än vanligt (även om artiklarna om både Little Brother och skivbolaget Big Dada är läsvärda), men på omslaget sitter en skiva ("The Beats - Absolutely Dame Judi Dench") med musik från Mike "The Streets" Skinners skivbolag The Beats.

Hade aldrig hört varken Example eller Professor Green förut och hör gärna mer. Väl spenderade pengar, om så bara för CD:ns skull.

CY CY CY

När Canal+ visar "Office Space" och jag ser filmen för kanske tjugonde gången fastnar skrattet i halsen när huvudpersonen Peter Gibbons (spelad av Ron Livingstone) berättar för uppsägningskonsulterna att han har åtta olika chefer. Ni får gärna fundera på varför...

_

4 kommentarer:

Låtti sa...

skrothög?

Check Yourselfish sa...

Men vad tusan, det är inte ens din bil längre. Då måste du väl inte fortsätta försvara vraket?

Det lila lilla missfostret borde ses som det ingenjörskonstens misslyckande det är.

Magnus sa...

Hihi... en l30 till l80 :-) (för det är väl inte i30... det skulle förstöra det roliga...)

Check Yourselfish sa...

Ha, det är i-30 faktiskt. Sorry.

shareknapp

Bookmark and Share