onsdag, september 26, 2007

Inte på Ljungheden ikväll

Gaaaaaaaaaaah, vill åka upp till Ljungheden nu, men har suttit i tre olika möten idag och därmed måste jag jobba över för att åtminstone bli klar med två av de tre grejer jag måste hinna före i morgon. Kanske blir jag sittande hela kvällen och i Gamleby har L80 stött på exakt lika jävligt deadlinetrubbel.

CY CY CY

Har radion på i mitt vindskontor och det är helt hopplöst mellan kl 18 och 19. På P4 sänder den finländska redaktionen obegripligheter, på P1 träffar ett überpretto en estländsk författare (och passar obegripligt nog på att prata estniska så fort det går). Och P3:s Kvällspasset ska vi som vanligt bara inte prata om. Vem blir först med att rycka upp radions vargtimme?

CY CY CY

Nya Rocky skickades till Gamleby trots att jag adressändrade hos Egmont för över en månad sedan. Hela den där tidningen omges av en administrativ katastrof. Men nya numret var ganska matigt bland annat med en rätt uthärdlig Ad-Rockintervju, skriven av Cyril Hellman.

CY CY CY

Att Henke Rydström skulle klara av att inte hugga tillbaka på Arnengs hjärndöda uttalande om att KFF inte skulle kunna vara värdiga segrare av Allsvenskan (eftersom de fått storstryk två matcher) var ganska självklart. Men Rydström är till och med ännu saltare än jag vågat hoppas i dagens Expressen. "Stockholm är inte alltid Sveriges medelpunkt. Vi går inte enbart för SM-guld - vi går för dubbeln" Expressen, 2007-09-26.Något är dock väldigt väldigt knäppt med artikellänken ovan, Experssen har valt att lägga Rydströms motattack på nöjessidorna. Räknas inte Kalmar FF som sport längre?

CY CY CY

Dagens Media har försökt reda ut vad som är gäller när man råkar sno i stort sett en hel logotyp ("Varumärkeskonsultet: Plagiatdebatten är en ickefråga" Dagens Media 2007-09-26).

Vad säger ni, är det bara en fråga för folk som bryr sig om dåligt kreativa byråer eller borde det bli en juridisk fråga?

Kan man inte åtminstone skratta lite grand åt det stackars Skandia, som flera år efter de rufflande cheferna på Skandia Liv fortfarande är väldigt väldigt långt ifrån ett bra PR-läge.

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share