måndag, maj 28, 2007

50 Cent en allt sämre bokning

Det är ingen hemlis att jag tyckte att Hultsfreds bokning av 50 Cent var pajasartad redan från början och den blir bara sämre. För även om den musik som hörts från kommande albumet "Curtis" låter bättre än åtminstone den här bloggen trott så har nu festivalen förlorat hela den PR-draghjälp som Universal skulle givit i och med en skivutgivning i samband med festivalen.Skivan "Curtis" är nämligen uppskjuten till 4 september, i stället för junirelease. Hiphoppens femte element: den framflyttade releasedatumet! Spekulationerna löper hejvilt kring the internets om det är de relativt omediala singlarna som floppat för mycket för att Interscope ska våga sig på en miljonsatsning.

Läs till exempel på Nah Right, 25 maj "Curtis gets his shit pushed waaay back" eller XXL samma datum (där Fiddy skyller på att Interscope inte lämnade tejperna på skivpressning i tid).

Nu väntar väl egentligen alla på att hela europaturnén ställs in så att Fiddy kan spela in några riktiga Dr Drebangers OCH bygga ut sin jacuzzi till en 50-metersbassäng.
_

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share