torsdag, mars 08, 2007

Varning för Van der Kwaak

Medan jag sitter och väntar på reaktioner från diverse medarbetare öppnas möjligheter att slösurfa och läsa lokalnyheter. Om du inte bor i Småland är det stor risk att du missat de senaste dagarnas allra sjukaste nyhet.

Läs om en trafikolycka som kryddats med en avbiten näsa som hittades på marken bredvid ett avslitet öra, en långtradare som kraschat in i ett ställverk och gjort två olika Växjöskolor strömlösa och två män allvarligt skadade på sjukhus. Och det märkligaste av allt - de åkte i samma lastbil.
Började slåss efter trafikolycka, svt.se/smalandsnytt (8 mars).

Försök också begripa hur långtradare lyckats krångla sig in bland träden på skolgården, kolla Smålandsnytt teveklipp här.

Varning för Van Der Kwaak-lastbilar utfärdas härmed.

CY CY CY

Webbradiosändningen från Färjestad - Mora tydde inte på någon enorm ishockeymatch ikväll, men det var ju lite speciellt att Tribuncovs manglade ner Simons. Båda fick match-penalty och den efterföljande avstängingen drabbar Mora betydligt värre än FBK. Sen tycker jag inte att man ska tacklas mot huvuden oavsett om spelaren i fråga är son till snubben som sparkade dig förra året.

CY CY CY

Gillar både Färjestads playoff-blogg och dagliga webb-teve Studio FBK Playoff. Ska sluta hacka på informationsministeriet i LLA ett tag, för de mättar faktiskt min abnorma slutspelsinformationshunger.

CY CY CY

Linköping är verkligen otroligt underskattade i slutspelet, om de inte möter Färjestad i semin blir det final plättlätt för Tony Mårtensson och Stana.

CY CY CY

Nu fick jag de reaktioner jag väntat på och måste fortsätta jobba, fanemej dygnet runt nu i snart två veckor...

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share