fredag, november 03, 2006

Kihlen lägger den utlimata dissen

I dagens Aftonblad (sorry, bara pappersutgåvan!) lägger Oskar Kihlen Linnros en av de mest fulländade dissarna i dissarnas historia.

När Aftonbladet vill ha en exklusiv segerintervju med nyblivna MTV-EMA-vinnarna Snook säger Kihlen nämligen så här:
Allra helst vill de tacka Aftonbladets recensent Jonna Sima:
- Jonna är underbar och vi vill tillägna priset till henne. Hon har varit viktig för vår trovärdighet och har bra koll på musik-Sverige, säger Oskar.

Aftonbladets nattredigerare kan självklart inte nog mycket om svenska popmusikvendettor (senast får sig Sima en ordentlig smäll av Danne Adams-Ray i Petters remix av "Eller") för att inse att citatet är en fälla.

Läs det igen och inse att Kihlen lagt den perfekta trojanska disshästen, rakt i Aftonbladet. Det är också med stor säkerhet så att någon klurat ut mysteriet idag och därför är det inte med på webben, haha.

Genialisk skit!

(Tack till the NZA för citatet!)

3 kommentarer:

Carolina Larsen sa...

Tja, ingen aning om vem du är, men hittade din blogg när jag googlade på Jonna Sima. Visst är oskars kommentar så klockren? Skrattade så jag höll på att avlida när jag läste artikeln. (en jäkla tur eftersom någon hade lämnat kvar en aftonbladet på tåget hem dagen det bagav sig)Sen att Danne även slänger in dissen ett halvår senare gör det hela ännu roligare. Men det bästa är väl ändå att Jonna Sima vägrar ge dem något cred över huvud taget. "Släpp sargen, Jonna!" är det enda jag har att säga! Tack för underhållande läsning och att jag blev påmind om denna händelse igen.

Anonym sa...

jag fattar inte.? förklara dissen! :)

Check Yourselfish sa...

Jonna Sima har konsekvent sågat i stort sett allt som Snook har gjort.

Det blev nästan parodiskt efter ett tag, eftersom recensenter som inte gillar en artist oftast inte gång på gång fortsätter att såga musiken. Någon annan på redaktionen kanske kunde fått lyssna i stället?

Alla som kan och gillar musik vet vad det betyder när JS inte gillar en artist:

Artistens trovärdighet ökar, dvs. ett slags bakvänt godkännande.

shareknapp

Bookmark and Share