söndag, november 19, 2006

En gangstersöndag

Jag såg att Snook själva är rätt nöjda själva med Jonna Sima-kuppen i Aftonbladet förra veckan i samband med MTV-galan i Danmark. Jag vet också att Bigg Danne hade lite problem när han skulle fota Fat Joe, kolla själva på Terror Squad-blinget - haha.
Se själva bland gruppens bilder från MTV EMA på Snook.se.

Och nu när Virtanen placerat Kihlen och Danne på innelistan (välförtjänt för supersingeln "Kommer ifrån"), hur ska Jonna Sima kunna fortsätta skriva skit om duon? Hon har väl aldrig haft en motsatt åsikt än den sjukt åsiktshomogena stockholmska musikmediaklicken förut?

CY CY CY

The Smoking Section är en strålande bra blogg och idag tipsar de om en bra vinyl-EP med rapparen Black Milk. Fat Beats har gjort en väldigt snabb och bra promosida och med saker som Black Milk, Termanology, nästan hela Hi-Teks platta, Pigeon John och en ny Brother Ali-platta på g är inte jag redo att avfärda undergroundrappen på långa vägar än.
Lyssna på Black Milk - "Broken Wax" hos Fat Beats.
Lyssna på Brother Alis nya låt "Life Sentence" på Hiphop DX.
Spinemagazine lade upp två heta spår med Termanology den 17 november.

CY CY CY

Ill Bill - en av de minst trevliga personerna jag träffat i hela mitt liv - har slagit sig ihop med alla de gamla House of Painmedlemmarna Danny Boy, Everlast och DJ Lethal i projektet La Coka Nostra. Kaves (graffkonstnär extraordinär och rappare i Lordz och Lordz of Brooklyn), random medlemmar i klicken kring Non Phixion och B-Real från Cypress Hill deltar också i galenskaperna.

Alla andra rappar ju om koks nuförtiden, så varför skulle de välja något annat ämne? Det ä-r fånigt med de här knarklangartexterna, oavsett om du heter Malice eller Mr. White. Hursomhelst är det är jävligt gött att höra Everlast på humör igen (han lät ju inte direkt het på Swollen Members senaste). I videoklippet nedan lägger LCN-medlemmen Slaine (är det Jay Lenos homosexuelle vimmelreporter?) en rätt tight låt.

Man kan lyssna och ladda ner en del på La Coka Nostras MySpacesida (kolla särskilt in "Head Nod Shit"). Nån i det där gänget har skaffat sig lite för bra självförtroende i Photoshop bara...

CY CY CY

Tre av fyra läckta Nas-låtar tveksamma på olika sätt, men den senaste ("Where are they Now?") är nog allra dummast. Har han old school-party på nya skivans beats eller vad händer?
Lyssna själv via Nah Right.

CY CY CY

SVT sänder säsongens allra sista Sopranos idag och även om serien för länge sedan sett sina bästa dagar så borde det uppmärksammas i media på något sätt. Nu börjar det.

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share