lördag, september 16, 2006

Snabblördag

Sitter på jobbet och väntar medan Lotti byter om och sminkar sig inför kvällens kräftskiva på jobbtoan efter en halvdags valarbete. Hon har alltså inte propagandajobbat på vår toa, men ni fattar nog?

CY CY CY

Läste Donnie Donuts text om problematiken med den manliga asexuella kramen idag. Word THE FUCK up!

CY CY CY

Samma dag som en snäll norrlänning i min närhet bestämde sig för att ändra på min Food & Liquor-brist så skickade även WEA ett exemplar i posten. Måste nog skriva en hel post om bara omslagsbilderna som jag verkligen verkligen inte gillar. Men SKIVAN? Dayym!

CY CY CY

Bergsäkra förutspåelser inför valet i morron: Det blir maktskifte i Sverige. SD och Fi kommer inte in i riksdan och där jag bor blir allt som det var innan.

5 kommentarer:

kick ass sa...

hoppas kräftskivan på jobbtoan var okej..

Check Yourselfish sa...

Haha, ja just den delen av kräftskivan var ok. Sen var det kul också, men samtidigt kraftödande på många sätt. Västerviks egen Eilert Pilarm-kopia Uffe Balla-Balla spelade på skolgården i Tibbhult och vi kunde inte bestämma oss för om det var kul eller pinigt...

Anonym sa...

Tjena!
Uffe Balla Balla är ingen Eilert Pilarm kopia!!! Eilert kunde inte sjunga men det kan Uffe!
Uffe är populäraste artisten i
Västervik sen Hottenany Singers tid

From Uffes Fan Club

Anonym sa...

UFFE BALLA BALLAS HEMSIDA ÄR:
medlem.spray.se/ulfo59vx/

Check Yourselfish sa...

OK, det var ett dåligt exempel med Eilert Pilarm. Har är helt enkelt inte så enkel att kategorisera... Tack för dina åsikter!

shareknapp

Bookmark and Share