onsdag, september 20, 2006

Kaffemani

Ny regering, alltså? Vad var det som det stod i tidningen igår: "FREDRIK BESTÄMMER"?

CY CY CY

Statligt partistöd till SD ? Nästa val blir verkligen inte roligt. Verkligen inte roligt.

CY CY CY

Jag har gått omkring och längtat efter en Dan the Automator-skiva som heter "2K7" eller nåt annat töntigt dataspelsanknutet. Förgäves visar det sig. Åtminstone om man ska lita på att skivans förstasingel på något sätt representerar resten av låtarna. Hieroglyphics med Del tha Funkee Homosapien i spetsen lägger texten på "Don't Hate the Player" och precis allt med den här låten suger. Lyssna på den tondöva refrängen, det osvängiga beatet och en Del som måste gå på crack för att låta sådär sluddrig. Och videon är så jävla usel att man undrar om de driver med oss.

Automator - mannen som gav oss genialiska album i långa rader på 90-talet, för att inte tala om plattan han gjorde med just Del år 2000, är med stor trolighet slut. Skit med.

CY CY CY

Har jobbat dag och natt sen i söndags, men insåg idag att det faktiskt går att dricka fem koppar kaffe OCH en dubbel espresso på mindre än sju timmar.
CY CY CY

Och så till dagens Lupe Fiasco: Det är så mycket som händer kring den där karln att man inte riktigt hänger med. Kan någon vara snäll och berätta för mig varför den här låten som ligger på Youtube inte kom med på "Food & Liquor"?


Lupe Fiasco - "Failure"

Den är het som ett mopedavgasrör! Du hittar den på DJ Envy presents "Chi-Town Guevara".

CY CY CY

Jörgen "Bagdad Bob" Kalitzki tjatar på om hur jävla snygga de nya dräkterna är i sin Rinksidekrönika på Färjestadssidan. Svart är kanske tufft, men jag kommer aldrig att se det snygga i de där jävla reklamblafforna. Sluta försök. Tröjan är ett skämt. Rundqvists position gentemot sponsorerna är på knä. Läste nånstans att FBK nu var den rikaste idrottsföreningen i Sveriges historia. Ni vet härmed varför. Kunde man inte offrat några hundra lax och lagt det på en oprostituerad tröja? Själlöst, är det andra ordet jag kommer att tänka på efter det som har med världens äldsta yrke att göra.

3 kommentarer:

babybuns sa...

Inför reklamfria matchställ i all sport, men kanske framförallt i hockey. En av få punkter där amerikanarna ligger ljusår före oss andra reklamjunkies.

Failurelåten är ju bättre än hela albumet tillsammans, musikaliskt i alla fall. Kan nån förklara idén med Bacharach-orkestrarna i hans musik... Hans flow o attityd är skön men musiken har jag inte fattat än.

ja ja, heja LHC.
/babybuns

Check Yourselfish sa...

Tjena!

Håller med, men man behöver ju inte begära att alla ska offra de där sista korvörena som de drar in på dräktreklamen. Det kan ju räcka att bara de rikaste klubbarna markerade sin status med en snygg dress. Tänk Barca och Roma. Snacka om snyggt!

Och Lupes easy-listeningbeats har sin charm. Tror det är mjukheten i rösten och flowet som passar bra ihop med musiken.

Jag ska kolla LHC - FBK i closetten i oktober. Brukar bli kul matcher!

babybuns sa...

Jag vet att reklamen på dressarna drar in en massa stålar och syns en massa i media när det är matchbilder men jag diggar ändå snygga matchställ. Hoppas också jag kan kolla lite matcher i årets elitserie, det brukar ju bli några per år... Hoppas det blir sköna bataljer mellan FBK o klubben, de är tippade högt båda även i år. FBK:s forwardssida ser ju vass ut och Roger är väl (kanske) rätt coach att sätta ihop ett fungerande lag...

Skall ge Lupe ett par dagar till innan skivan hamnar i lyssna-sällan-högen... Fastnade mer i Roots nya och faktiskt Busta:s mellan min reggae-koma....

vi hörs / babybuns

shareknapp

Bookmark and Share