måndag, juni 26, 2006

Nedkopplad, avkopplad och okomplicerad

Har inte ens suttit nära en uppkopplad dator sen i torsdags förmiddag och det är ett rätt skönt liv. Ända tills man ser alla olästa mail. Vilka är ni som sitter på internet under midsommarhelgen?

CY CY CY

Sveriges respass i förrgår tänker jag inte skriva något långt om, för det har slösats onödigt mycket bokstäver på ämnet redan. Men jag tycker att det är sorgligt att spelare som Henke, Zlatan och Lucic samtidigt allihop bestämmer sig för att endera bli för gamla eller för ointresserade. Lagerbäck är en bra förbundskapten, men han är för feg när det gäller att peta etablerade stjärnor. Nog sagt.

CY CY CY

England ska bli roligt att följa in i mål, tror som Sladjan att det vankas VM-final för Svennis gäng. Men då måste Gerrard och Lampard hitta formen igen och det tror jag att de gör.

CY CY CY

Portugal - Holland var en holmgång i den tyngre skolan och det kändes rättvist att Portugal gick vidare. Undrar vad i hela friden som ligger bakom att en målsumpare som Koyt fick spela hela matchen samtidigt som van Niestelrooy satt på bänken?
CY CY CY

Lyssnar en del på P4 Värmland häruppe i stillheten. I morse hade Starboys (dvs Micke 13 och Pölsa från Smala Sussis band) en halvtimme där skrattet var av den allra grövsta dialektala sorten. Urkul, men endast för värmlänningar. Det går visst att lyssna på "Hemma hos the Starboys" webben, här.

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share