onsdag, juni 21, 2006

Det är så mycket jag inte förstår med media

Om Radiosporten nu äntligen har fått fram en värdig tronföljare till de två giganterna Lasse Granqvist och Christian Olsson i och med Petter Johanssons sensationellt lyckade kommentatorsjobb i Fotbolls-VM, varför får han bara kommentera kalle anka-matcherna?

CY CY CY

Om svenska fotbollslandslagets presschef Tomas Saleteg kan säga att det är fabricerade citat i tidningarna VARJE dag nu under VM, kan han han inte också vara snäll och berätta vilka skribenter som vi inte ska läsa samtidigt? Blir det inte extremt tomt och töntigt prat annars?

CY CY CY

Om Ika Johannesson hade arbetat med obegränsade - eller åtminstone dubblerade - ekonomiska resurser med tidningen Sex, hade det gått att göra en bättre tidning än den hon i så fall gjorde?

CY CY CY

Om en spånig väderflicka - själv verksam i mediabranschen sedan många år - ställer upp på fotografering i grabbtidningen Slitz, borde hon då inte förstå att de bilder med mest hud kommer att dyka upp i tidningen oavsett vad hon själv tycker?

CY CY CY

Om Aftonbladet och/eller Expressen är upprörda över att exempelvis en spånig väderflicka får FEL grabbtidningsbilder publicerade i grabbtidningen, borde inte samma spåniga väderflicka har fog för att bli lika förbannat förbannad (eller proportionerligt sett av läsarsiffrorna, ännu mer förbannad) över kvällstidningens faksimilpublicering av den eventuellt felaktigt publicerade grabbtidningssidan?

CY CY CY

Om en TV-kanal nästan gjort det till en affärsidé att ha kvinnliga programledare med varierande grad av utvikande på sina CV:n, handlar i så fall bara avstängandet av den spåniga väderflickan om att de letat efter (och nu äntligen funnit) ett sätt att sparka henne?

CY CY CY

Om jag anmäler att jag inte vill ha DN nedknycklad i min plåtbrevlåda när jag är i sommarstugan, varför behöver DN och distributören ha den anmälan gjord FEM dagar i förväg? Kan de inte bara ta med sin lista över adressändringar nästa utdelningstur?

CY CY CY

Varför får Jonna Sima skriva om musik på landets största tidning? På någon tidning över huvudtaget?

CY CY CY

Hur mycket bättre skribent blir egentligen Martin Kellerman när han är singel? Och varför är det så?

6 kommentarer:

Aks L sa...

Sen när är Aftonbladet Sveriges största tidning?

Check Yourselfish sa...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, glömde att om Expressen tryckte upp 2 miljoner exemplar och lade dem i varenda gathörn i varje stad - så skulle de räknas som landets största tidning. Visst är det skumt?

kick ass sa...

bästa frågan alla kategorier. kan tidningen sex bli bättre?

jag tror inte det.

kick ass sa...

bästa frågan alla kategorier. kan tidningen sex bli bättre?

jag tror inte det.

Check Yourselfish sa...

Tjöta.

kick ass sa...

hehe..
det är en sån där dag idag

telefonen är borta
glömde plånkan när jag gick till frissan
och sånt

shareknapp

Bookmark and Share