tisdag, april 11, 2006

Mer förbannad än vanligt

Skröt i en bloggpost för nåt halvår sen om hur skönt det är att jag aldrig tvingas bli arg på jobbet längre. Så är det inte längre. Inte för att jag inte trivs med mitt jobb, mina arbetskamrater eller chefer. Utan för att det är jävligt jobbigt att inte riktigt hinna med det som behövs och för att man alltid måste passa sig för att visa sin frustration för fel människor när lönen betalas av skattebetalarna.

Påsksemester i fem dagar kommer väldigt lägligt.

Skrev i söndags en bloggpost om förmaksflimmer, födelsedagsfirande kick (grattis i efterskott syrran!) och 35-årig gammal kompis (hoppas du har det sköj i London ASET!) - men Blogger.com lyckades sjabbla bort den (å så vart man förbannad igen).

Lyckades också kalla en sjuksköterska för idiot på telefon nyss (lugn, hon hade förtjänat det och mycket mycket mer därtill), men ilskan gick över fort.

Ännu mer adrenalin nyss när det som vanligt förutsattes att jag skulle ha trippelkollat så att en sammanträdeslokal som bokats för en verksamhet som jag har ungefär ingenting att göra med är utrustad med dator, internetkoppling och storbildskanon. Logikkedjan var ungefär så här: Fredrik jobbar med webbsidor -> sammanträde i fackförbundslokal -> undersök så att det finns utrustning för att surfa på storbild? -> måste göras av han som bygger webbsida -> ni behöver inte säga till Fredrik, för han förstår att han ska trippelkolla sånt här instinktivt (vilket han gjorde 3 timmar innan sammanträdet). Gaaaah.

Ska bli hemskt kul att se hur mycket ilska Frölundas så kallade Goa Gubbar piskar fram när de ikväll ska visa att de bara älskar och aldrig hatar Per Ledin (lika mycket som de gjorde så fort Zdeno Chara hade pucken i finalen förra året). Jävla hycklare.

5 kommentarer:

Låtti sa...

Orsak till förmaksflimmer enligt www.infomedica.se "känslomässig stress eller avspänning efter stress".

Kanske dags att försöka se världen genom ett Lotti-balsam, så kanske du kan ta dessa motgångar med ett lite större luuuuuuugn i framtiden, för fortsätter det så kanske vi ska köpa waran i family-pack.... puss.

Check Yourselfish sa...

Ameh, jag skulle använda Lotti-balsamet mer om vi bara hann ses lite oftare...

Undrar förresten om de sista minuterna på läktarn i Jönköping i torsdags kväll räknas som "känslomässig stress eller avspänning efter stress"? Hehe.

Tobbe sa...

Hmmm...

"Frölunda i Frölundaborg två matcher är ingen lek, särskilt inte när isen börjar smälta av upphetsningen, men med all respekt Nydis, Lisa, Brandt och Tobbe: ni får torsk direkt från Feskekyrkan"

Märkte det du...

Check Yourselfish sa...

Nu börjas det... Goa gubbar, bara älska - aldrig hata.

I den fjortonde slutspelsmatchen gjorde FBK en blek insats för första gången sedan - sedan - sedan februari? Klart indianerna vinner.

Jag menade inte att FBK skulle hämta torsken på Feskekörkan redan igår, utan mer som en avslutningsceremoni efter sju spelade bataljer, hehe.

Tobbe sa...

Om Frölunda spelar resten av finalen som de gjorde igår så kommer nog de lila att ha stora problem med all torskhantering.

Min åsikt är att allt har med målvakterna att göra.

Första matchen: Salo släpper några enkla.
Andra matchen: Henriksson några enkla.

Spelar båda målisarna på topp kan det bli riktigt kul att se på!

shareknapp

Bookmark and Share