fredag, mars 17, 2006

Oskarshamns idioti gränslös

Jag skrev ju häromdagen lite svavelosande om IK Oskarshamns ekonomiska bakslag när de skulle låtsas vara konsertarrangörer den 12 mars.

Nu rapporterar Nyheterna/Östra Småland och SR P4 Kalmar att hockeyklubben kan förlora sin elitlicens och därmed plats i hockeyallsvenskan, till följd av det svaga ekonomiska resultatet i år.

Som i sin tur är en följd av Håkan Hellströmspelningen.

Åker IKO ur allsvenskan på grund av att de valde att genomföra en arenaspelning med hundratals tusen kronor i kostnad för lokalhyra, då finns det ju inga gränser för hur stora konsekvenser idiotin i energistaden kan få...

Andra intressanta lokala nyheter som kanske inte når ända bort dit du sitter är debatten om namnet på Virserums Konsthalls nya utställning "Från förälskelse till råknull". Ansvariga (kristdemokratiska, såklart) politiker i Hultsfreds kommun och på Regionförbundet i Kalmar län rodnar och kräver att de ändrar namn. Konsthallschefen Teleman skrattar, tackar för gratisreklamen och frågar om han får ha åsikter på Regionförbundets misslyckade upphandling av trådlöst bredband. Det hela är mycket absurt och roligt.

- Ledarartikel i Östran/Nyheterna i ämnet
- Nyhet på SR P4 Kalmar
- Den roligaste texten slog Västerviks-Tidningen till med.

Nu är det hockeyuppladdning som gäller, jag sticker till Karlstad strax!

(Hoppas Blogger get their pathetic act togheter och får upp blogspot igen innan allt jag skrivit blivit inaktuellt...)

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share