måndag, februari 20, 2006

Första Quote-tacket behöver stöd

I Quote #1 tackade vi Ingmari Pagenkemper för alla fantastiska konserter och softa barhäng som hon knåpat ihop på Lydmar, ett medellångt bratkast från Stureplan i Stockholm.

Förra veckan avslöjade hotellets nye ägare att lokalerna ska byggas om till kontor och vi kan väl inte stillatigande se på när ytterligare en banklokal breder ut sig över ytor som kan användas bättre?

Gå in på Lydmars webbsida och protestera vetja!

3 kommentarer:

Check Yourselfish sa...

Shitfuck, varning Wallenberg!

Sidekick tar sina pengar och drar!

"20/2, Johan Olofsson, Gothenburg, Men va fan! Detta är inte bara ett hotell utan en kulturell knytpunkt för elektronisk musik. Jag är vanligtvis en nöjd SEB kund, men nu vetifan."

Check Yourselfish sa...

Ägarna har stängt ner insamlingen, vet inte om eller när de kommer igen...

Check Yourselfish sa...

Pressmeddelandet kom nyss, protesterna ledde som väntat ingenstans...

Lydmar Hotel stängs

Efter förhandlingar mellan Lydmar Hotel AB och fastighetsägaren SEB Trygg Liv står det nu klart att Lydmar Hotel stängs måndagen den 13 mars. I fastighetsägarens planer för den anrika hotellfastigheten på Sturegatan 10 ingår inte längre hotellverksamhet.

- Vi har gjort allt för att kunna driva verksamheten vidare, säger Jenny Ljungberg, Lydmar Hotel AB. Detta är mycket tråkigt för oss, men också för alla stockholmare, turister och anställda som lärt sig uppskatta Lydmar som ett landmärke på Stockholms karta.

Lydmar Hotel är ett av Sveriges mest uppmärksammade designhotell. De 62 individuellt utformade rummen är inredda med konstverk inköpta i samband med de konstutställningar som Lydmar varit värd för. Men efter fastighetsägarens beslut upphör nu verksamheten.

- Hotel Lydmar är unikt i Stockholm och har erbjudit en mötesplats och musikscen för både tillresande och stockholmare. Jag beklagar djupt det som skett, avslutar Jenny Ljungberg. Helgen 11-12 mars blir sista chansen för våra trogna gäster och kunder att uppleva Lydmar Hotel.

---

Alla sedan tidigare bokade utländska artister är avbokade.

Vem tar upp stafettpinnen?

shareknapp

Bookmark and Share