måndag, februari 20, 2006

Expressens sämsta reporter missade scoopet


Expressens sämste reporter - eller vänta: this just in - VÄRLDENS sämsta reporter Johan T Lindwall scoopar i dagens Expressen om att Danne Johansson ska frysa in sig själv i en kryoniseringskammare i USA. I Småland får vi alltihop på ettan och löpet och det är väl kul för Daniel, eller vem det nu är kul för.

Under rubriken "Information" och underrubriken "Övrigt" på egna siten www.danieljohansson.se skriver ju Danne själv om nedfrysningen ganska matter-of-factly.
"Är en av de än så länge mycket få personerna i Sverige som har en kryoniseringsöverenskommelse med det amerikanska institutet Cryonics Institute vilket innebär att min kropp kommer att frysas ned, kryoniseras, efter det att jag avlidit."

Daniel har lagat mitt Fish Tales-flipper fler gånger än jag kan räkna och den kompetensen kan bli viktig i framtiden. Allt det där andra han är bra (datorer, digitalisering, framtidsteoretiserande, musikbranschomvandling och golfspelande) på är de ju tyvärr ännu bättre på när han återuppväcks...


Där är ju scoopet Slemwall: "Världens förste flippertekniker i rymdåldern."

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share