fredag, januari 13, 2006

Släpp allt du har för händer

Boka av allt du har tänkt göra i månadsskiftet januari/februari, för Sverige får storbesök av Minneapolis främsta entertainers på den här sidan Morris Day & the Time: Rhymesayers Entertainments båda ess i rockärmen - the two and only - Slug & Brother Ali!

Och inte bara Slug & Ali förresten, med sig har de självklart en DJ - men mer förvånande ett fullt liveband! Törs man hoppas på Rhymesayersbekantingarna Mr. Dibbs och Hieruspecs?

Medan EMA Telstar som vanligt irrar bort sig bland dollarkåta storbolagsrappare (hur gick Fugeesgigget ihop sig ekonomiskt tror ni?) vet Luger hur kvalitet låter och tar över två av världens absolut bästa MC:s för tre helkvällar i den utlämnande, men stentuffa, hiphopens tecken den siste januari på KB i Malmö, förste februari på Sticky Fingers i Götet och den andre på Debaser i huvudstaden.

Om något kan man ju undra hur fanken de tänkt sig att Debaser ska svälja alla Atmospherefans i Stockholm, men de har säkert en reservarena om plåtarna säljer slut direkt. Den ekonomiska risken måste ju hur som helst vara minimal...

Läs mer på Lugers hemsa.

5 kommentarer:

kick ass sa...

om det så bara blir hälften så bra som den här kvällen blir det ändå hejdlöst

Anonym sa...

Kanske inte så förvånande med tanke på att han turnerat med liveband hela hösten.

Check Yourselfish sa...

kick:
Nu fick jag inte bilden att funka, men jag antar att det är fotot jag knäppte av dig och Sean Likes Ugly Girls? Det vat en kväll som man glömde allt för fort...

anonym:
Är det det som varit "Atmosphere with Los Nativos" alltså? Då är det inte Hieruspecs som spelar, eller har de bara ett annat namn?

mia sa...

Kommer du upp till götet då eller??

Check Yourselfish sa...

Jag är rädd att det är sthlmsgigget jag kommer försöka se och inte Sticky, men det är inte klart än...

shareknapp

Bookmark and Share