måndag, november 28, 2005

Uppmuntra bröderna O att starta om!

I dagens NWT (läs pdf-en av sida 4 på nätet här) och Arvika Nyheter (läs sid1 och sid3 här) kan man läsa lite mer om den vettlösa attacken på bröderna O:s restaurang Tiki Room i Arvika i fredags morse. Där står också lite grand om Tiki Rooms hemsida och gästbok där man kan lämna uppmuntrande kommentarer. Gör gärna det!

Fick frågor på mailen om Arvika var laglöst land och vilda västra Värmland, eller vad det är fråga om och jag kan säga så här mycket: Så mycket knasiga narkotikatomtar och GHB-freaks som det finns i Arvika finns normalt sett inte i tre gånger så stora städer i Sverige. Har man - som jag - turnérat runt bland nattklubbar och vistats i den miljön i några år så får man rätt snabbt en känsla för hur det står till även i städernas eventuella undre världar. Arvika är slaget endast av Västerås, Motala, Borlänge och Sandviken i vårt land, säger min maggrop...

Om och när sanningen uppdagas om vem som fjuttade på Tiki Room, så kommer det bli skriverier. Det är med väldigt stor säkerhet en jävligt otäck grupp människor (som även jag haft problem med) som ligger bakom branden i Arvika, men bröderna Olsson och den övriga personalen är så oskyldig som man bara kan bli.

Tänker fortfarande på er, Stefan, Fredrick, Mattias och Andreas...

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share