torsdag, oktober 27, 2005

Imitation och biff

Något av det galnaste jag någonsin sett är när den här 60-åriga vita farbrorn imiterar Snoop, Pharell, Humpty Hump, Mystikal, LL Cool J och Jigga. Det mest imponerande är kanske inte hur likt han låter, utan vilket skönt flow och hur mycket raptexter gubben sitter inne på. Se filmen här. Tack Mangan för länken!

Det börjar dra ihop sig inför Jay-Z:s "I declare War"-gig och spänningen stiger kring vem det är som retat upp pensionären Sean Carter till milt vansinne. Visst har Jigga skäl att tvåla till både Game (vi kan väl hoppas att token inte får senaste Rocky uppläst i samband med kommande Sverigebesök för Kellermans välbefinnandes skull kanske?) och Cam'ron, men jag tror inte att småvilt som dem får honom att resa sig från mahognyskrivbordet. Jag lutar mer och mer åt följande scenario:
  1. Jay Hova tycker att 50 Cent är en sopa som fått för mycket uppmärksamhet OCH dessutom snott några av hans gamla artister från the Roc.
  2. Jigga chockar världen med att presentera en helt nyskriven disslåt om G-Unot, skriven ihop med ingen mindre än Nas (som ju själv har oplockade gäss med både 50 och hans nya protegés Mobb Deep) och Def Jam-hjälten Ghostface (som knappast glömmer ett kedjerån i första taget).
  3. Thus ended the G-Unit era of rap.

Greg Giraldo
var en av de roligaste komiker jag sett på länge - nyss på Conan O'Brien på TV4+. Du kan själv höra hans skrattfest "Underwear goes inside your pants" på hans hemsa www.greggiraldo.com.

Fick ytterligare en tidning i brevlådan idag, nämligen nya förra (varför kom augustinumret efter oktobernumret?) numret av Marc Eckos jympasko-och-grabb-tidning Complex, med Kanye på omslaget. En sån där Marc Ecko Collection-kavaj skulle inte skämmas i min garderob...

Vilket jävla spel Frögren fick när han skulle mucka med osäkre och inkonsekvente Patrik Sjöberg i ScaniAxarinken ikväll!? Fröggas femminutare kostade FBK poängen. Konstigt att domarna dessutom börjat kasta Färjestadsspelare mot isen just när de ska till att mata in knytnävar. Både Matte och Ledin blev förvånade över domarnas nya judoteknik.

Nån borde berätta för Press Stop att det faktiskt kan finnas hiphoptidnignar som ser ut som Quote. Varför har de annars inte kategoriserat den rätt på sin hemsa?

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share