onsdag, juni 29, 2005

Gamleby i mitt hjärta

Har bara bott i Gamleby i knappt två månader, men kände igår kväll när vi städade ur macken i Hultsfred att det känns mycket mycket mer hemma än den andra byhålan någonsin gjort.

Surfade i jobbet runt på lite hemsidor som har med landsbygden att göra och hittade två bilder på vårt söta blåa hus i Gamleby.

Det man (inte i små bildskärmar) ser över trädtoppen på det blåa huset längst till höger i bilden är vårt köksfönster. Sen är resten av kåkens hela övervåning vår nya fina lägenhet.

Hittade också den här bilden från 1860 på http://hem.spray.se/mattsj/:Kanske är svårt att se, men huset längst till höger längs den stora gatan (även kallad Storgatan) är faktiskt samma hus som vi bor i. Ombyggt rätt ordentligt sen dess, men ändå...

Har fått en rejäl laddning skivor som ligger och väntar att bli lyssnade på. Mest hägrar Missy Elliots nya, men även Kano och Anthony Hamilton lär få sig en ordentlig chans. Och Mind Chaos från Västerås också. Annars är det mest Coldplays och Röyksopps nya som gäller. Fan vad jag har blivit gammal!

Inga kommentarer:

shareknapp

Bookmark and Share