lördag, maj 21, 2005

Schlager-EM eller plugga?

Lotti kvittrar förtjust från soffan över hur roligt klädda, solariespänniga, dåligt uppsjungna eller rent ut sagt usla årets artister i eurovisionsschlagern är. Fast minst lika mycket fniss tror jag Virtanens Kievtexter framkallar vad det verkar. Jag vet att det är roligare att dela en sån där upplevelse med någon, men vi kan ju inte gärna plugga marknadsetik ihop eller?

I näst sista uppgiften på Berghs får man anledning att kika lite extra på ERK, Etiska Rådet mot Könsdiskriminerande reklam. Det är faktiskt rätt spännande läsning och jag tror tamejtusan att det faktiskt fungerar som självsanerare i en rätt svårbevakad bransch. Vet att någon exempelvis anmälde Gulanstore till ERK för att en tjej tidigare helt opåkallat stod i bar överkropp och välkomnade till deras webstore. Nu är den borta. Undrar varför?

Såg också att man kan rösta på Snook m/ Organism 12 "Lejonhjärta" till Trackslistan. Om man bryr sig om vad det ligger för låtar på sådana listor eller hur det går för en av de senaste årens allra bästa svenska singlar - då kan man ju rösta på låten. Det ska jag göra. Lotti (en av landets största Princefantaster) har fortfarande inte nitat samplingen, vilket jag antar är ett bra betyg på hur genialisk Kihlen är i sin lilla studio på Gärdet...

Dagens tidningsläsande har väckt en hel del frågor förresten:

Hur ser egentligen Makedoniens flagga ut, Expressen och Aftonbladet? Ni verkar inte vara helt överens...

Och Serbien-Montenegros flaggsituation verkar också lite oklar om man får tro våra kvällsdrakar.

Nöjessidorna på Expressen verkar inte ens våga sig på att trycka flaggor, men malliga kulturen ger sig på ett försök.

Men de är inte värst: I dagens DN intervjuar (??!) Berndt Rosqvist FA-Cupbucklan. Kul idé, men den hade varit mycket roligare om bilden inte föreställt Premier League-pokalen. Synd.







1 kommentar:

Gulancrew sa...

Tja

Bilden blev anmäld men inte fälld.
ERK tyckte inte den var könsdiskriminerande. Varför är den borta? - Vi byter som alla andra bilder med jämna mellanrum.

shareknapp

Bookmark and Share