tisdag, maj 10, 2005

Framme i den gamla byn

Skönt att (nästan) allt är flyttat. Rätt så mycket skit man samlat på sig under tiden på festivalen. Vem blir mer lycklig av en komplett samling Pop, Blaze, Sportbladet, Sonic, eller Close-Up? Eller alla nummer av Hiphop Connection sen 1996? Eller någon av de andra 20 kartongerna med magasin vi släpade upp för trappen i det blå huset... Ja - Grand Royal Magazine, Elemental och Mass Appeal räknas självklart inte in. Där snackar vi lycka.

Art Vandelay?På tal om Mass Appeal: Nummer 32 damp ner i (rätt!) brevlåda idag. Hög klass som vanligt, men en fråga: Snubben som skrivit artikeln om Carl Weston och Vandal Squad kallar sig "Arthur Vandalay" - i stort sett samma namn som George Costanza kallar sig när han vill vara anonym i Seinfeld. Skumt. Konspirationen tätnar.

Bara en vecka kvar tills fjärde säsongen släpps på DVD nu förresten...

Frågan är ju om man kan köpa ännu en DVD-box NU, när Wire-lådan är på väg över haven och biljäveln ska servas för sju lax? Fan vad grym Method Man var i söndagens avsnitt förresten. Wu-Tang up in this shit, typ.

Köpte en grym skiva på Materialmännen (my local record dealer i Västervik och Vimmerby, haha) med titeln "Classic Reggae - The Producers". I-Roy (som jag morsat på i Tyskland en gång!), Lee Perry (som jag snott öl för i Tullinge en gång) och URoy (som jag sett lacka ur på Sharif-Rigge när han kräkts på hans scen i Köln) är med och dominerar.

Och kom inte och snacka om hockey-VM. Vill inte höra om jag inte får se.

Äsch, nu får jag fortsätta packa upp kartong-shieet. Hörs. I morron.
1 kommentar:

Låtti sa...

Work it baby - work it.. du har bara två vekcor på dig..

shareknapp

Bookmark and Share