måndag, maj 02, 2005

Flyttkartonger

Att äga tusentals skivor, böcker och tidningar känns aldrig så meningslöst som när man ska flytta. Digitalteknikens fördelar blev plötsligt en fler när man försöker komma på ett bra sätt att slippa packa CD-skivor i 20 banankartonger...

Chords och Varanos "Leaving my troubles behind" är lysande. Jens underhållande och flowande som vanligt och Morten V:s beat är underbart luftigt. Har inte lyssnat så mycket på en låt om och om igen, sen MURS & 9th Wonders "Bad Man" kom förra året...

Måste säga det igen: Form Ones sensationella samarbete med Chino XL och DJ Large på kommande plattan "Meet Johnny Rhino" sätter helt nya standards för rimflyt. Vi vill ha "Poison Pen". Nu!

Min samling signerade Looptroopplattor utökades i fredags på Fatmilk i Göteborg. Som vanligt en högklassig spelning från truppen och DJ Embee lanserade (åtminstone för mig) en ny trumteknik i gruppens sound. Ska inte sprida skvaller, men fick känslan att det kan ha varit det allra sista skälvande skålen fläskig mjölk från DJ:s Fara och Förvirrad?


Utgivningen av Quote Magazine närmar sig. Tror många kommer gilla vår blaska.

Följetongen "spisen som lade av" närmar sig sin upplösning: Tempvredet på ugnen är gjort i samma usla öststatsplast som handtagen och går sönder om man inte låser upp barnlåset tillräckligt mycket när man ska sätta på ugnen. Nu funkar alla plattorna och ugnen kan bli 225', men inget annat.

Mer retorikkunskaper och jag blir ännu jobbigare att debattera med.

1 kommentar:

Låtti sa...

Correction: tio kartonger cd, och tio kartonger med skittunga Q, Uncut, Paste, Mojo, Source.. Du har köpt din sista tidning - unge herrn!!!
Jo - och hur gick det Glocalnet??

shareknapp

Bookmark and Share